Inimini Yoga Aanbod
Kindercoaching

Inimini Yoga helpt kinderen en hun ouders door kindercoaching en kinderyoga samen te brengen in individuele sessies.
Inimini Yoga komt bij de gezinnen thuis of de sessie gaat door in Oude Zandstraat 19, 9120 Beveren. We kiezen samen voor de plaats waar het kind zich het veiligst voelt.

Deze sessies kunnen helpen bij:
 • Concentratieproblemen
 • Omgaan met Hoogbegaafdheid, hooggevoeligheid en pesten
 • Omgaan met druk gedrag, adhd en dcd
 • Emotionele problemen als gevolg van echtscheiding, verdriet en rouw
 • Boosheid, faalangst, slaap en eetproblemen en angsten
 • Opvoedvragen en opvoedproblemen
 • Omgaan met autisme

Kindercoaching is geen wondermiddel maar helpt de eerste stappen te zetten op weg naar een veilig punt in een moeilijke periode.
Prijs: 40€/sessie
Gezamenlijke sessies (bv. Broer en zus, kind en mama,...) zijn ook mogelijk.

Kinderyoga

Kinderyoga is een combinatie van yoga en spel waarin plezier voorop staat. Iedere les heeft een thema. Kinderyoga geeft de kinderen kracht, balans en is goed voor het verbeteren van de lichaamshouding.

Bij kinderyoga worden kinderen zich bewuster van zichzelf, hun lichaam, emoties en omgeving. Het is belangrijk dat ze vertrouwen in zichzelf hebben.

10€ per les of 90€ voor een 10 beurtenkaart!

Eerste les is gratis!

Lessen in scholen hebben aangepaste prijzen

Zwangerschapsmassage

Geniet van een ontspannende Zwangerschapsmassage, een relax geschenkje voor moeder en baby, dit wordt gegeven in de praktijk van MOM gynaecologie in Beveren-Waas.

Deze massage gaat door bij mom gynaecologie te Beveren, op een tijdstip in overleg te bepalen. De kostprijs bedraagt 50&euro voor een volledige lichaamsmassage.

Sommige mutualiteiten voorzien een terugbetaling.

De locatie:
MOM Gynaecologie
Grote Markt 10 (eerste verdiep)
9120 Beveren-Waas

(gratis parking in de buurt: Grote Markt, Cultureel Centrum, D. Van Beverenlaan, Bosdamlaan

Zwangerschapsyoga

Yoga is goed voor jou, maar yoga tijdens de zwangerschap is ook nog eens goed voor jouw baby! Zwangerschapsyoga is een heerlijk moment waarin je bewust leert omgaan met je lichamelijke, emotionele, mentale én spirituele veranderingen.

Tijdens de zwangerschap yoga neem je extra tijd om stil te staan bij al deze veranderingen en om bewust en liefdevol zorg te dragen voor je lichaam, jezelf en het nieuwe wondertje dat groeit in je buik. Zwanger zijn betekent niet alleen maar rozegeur en maneschijn en het is dan ook belangrijk dat je handvaten krijgt zodat je leert 'meesurfen' op de golven van deze bijzondere en soms intense tijd.

Tijdens de zwangerschap yoga leer je o.a.
 • Goed gronden, je basis te versterken en bekkenbodemspieren te 'trainen'
 • Bewuster, dieper en rustiger ademen, ademen naar de baby toe
 • Bewuster op je houding letten, je rug te versterken en soepel te houden
 • Assana's (oefeningen) die je conditie verbeteren en tevens je humeur een boost geven

Zwangerschapsyoga = ontspannen zwanger zijn
Yoga en Zwangerschap gaan hand in hand, het helpt je:
 • Bewust contact maken met je nog ongeboren baby
 • In je eigen vrouwelijke kracht komen en met vertrouwen uitkijken naar de bevalling
 • Inspanning, ontspanning en meditatie
 • Genieten, ook al is het soms lastig

Praktisch:
 • tweewekelijks op woensdagavond bij MOM gynaecologie in Beveren-Waas van 19-20u, soms wordt er een tweede groep opgestart van 20-21u.
 • Vanaf de 12e week is het volkomen veilig om mee te doen tot op het einde van je zwangerschap onder voorwaarde dat er geen contra-indicaties zijn.
 • Tijdens de Yoga & Zwangerschap is het een ideaal moment voor uitwisseling met gelijkgestemden
 • Je hebt geen ervaring nodig, enkel het wonderlijke wezentje in je buik.
 • 5 beurten: 70 euro
 • Max. 10 zwangeren per groep

Fertiliteitsyoga

Als zwanger worden niet meteen lukt dan kan yoga dat duwtje in de rug zijn richting jullie wondertje!

Voor of tijdens medische behandelingen kan yoga je lichaam de nodige rust gunnen.

Fertiliteitsyoga in een combinatie van endocriene yoga en voedingstips. Yoga schakelt de stressfactor van je lichaam uit waardoor er meer progesteron beschikbaar komt voor je voorplanting, het zorgt voor een goede en gerichte doorbloeding van je spiergroepen en organen wat vruchtbaarheid verhogend is. De voedingstips zorgen er voor dat je lichaam de nodige hormonen kan aanmaken voor een goede hormonale balans die zorgt voor een succesvolle zwangerschap!

Voordelen:
 • zorgt voor meer progesteron
 • betere doorbloeding van spiergroepen en organen
 • meer zuurstof voor de celdeling van het embryo
 • een juiste ph-waarde voor de innesteling van het embryo
 • betere afvoer van gifstoffen door je lever, dus ook minder gifstoffen in baarmoeder en eierstokken
 • openend het bekken en maakt het spanningsvrij
 • helpt om je lichaam opnieuw te vertrouwen
 • hormonale balans

Een reeks van fertiliteitsyoga begint altijd met een intake gesprek. Daarna volgen 3 lessen (van telkens 60min) waar telkens yoga wordt beoefent en waar voedingstips worden gegeven.
Dit alles gebeurd individueel en op maat!
Na dit basispakket kan je nog losse lessen fertiliteitsyoga volgen.

Prijs: 150€ voor het basispakket
         50€ voor een losse les
         35€ voor een intakegesprek

Tijdstip: in overleg te bepalen met de yogadocent

Hatha yoga (volwassen yoga)

De Indiase wijsgeer Patanjali beschreef ruim tweeduizend jaar geleden in zijn Yoga sutra's acht verschillende stadia van yoga: leefregels over hoe je een zinvol leven kunt leiden.

Zo gaat het eerste voorschrift, yama, over je ethische normen en het tweede, niyama, over zelfdiscipline. Het derde en het vierde stadium, asana en pranayama, zijn het meest praktisch en vormen samen de hoofdingrediënten van Hatha yoga.

Asana staat voor lichamelijke oefening, pranayama voor beheersing van de ademhaling.

Hatha = de zon + de maan

In de naam Hatha komen de Sanskriet-woorden ha (zon) en tha (maan) samen. De zon staat voor actie, de maan voor verinnerlijking. In Hatha yoga komen die tegengestelde energieën samen. Door je concentratie en adem naar punten in het lichaam te verplaatsen, breng je daar bewustzijn.

Hatha is een stroming zonder duidelijke oprichter of goeroes. Daardoor is het heel open; iedereen kan er het zijne in vinden.

Het vaste yoga aanbod voor volwassen kan je steeds terugvinden via mijn agenda. Vragen voor yoga in bedrijven, stoelyoga voor senioren, yoga voor volwassenen met een beperking, ... mogen steeds gesteld worden via mijn contactformulier.

Bijkomende info:
Zwangerschapsmassage (MOM, Beveren) en kindercoaching kan geboekt worden alle dagen van de week ook in het weekend op een in overleg te bepalen tijdstip.

Alle lessen gaan door indien voldoende inschrijvingen, tijdens schoolvakanties gaan vaste lessen niet door en worden die ingevuld door kinderyoga kampen te Melsele.

Een kinderyogalesje tijdens een kinderverjaardagfeestje is mogelijk vanaf 8€/kind.

Lessen in buitenlandse yoga studio's is mogelijk, de taalkeuze bestaat uit Nederlands, Frans of Engels.

Meer info of Inschrijven via elien@iniminiyoga.be of +32479547382 Ik geef individuele yoga bij kinderen thuis of in de praktijk. Individuele yoga is mogelijk bij kinderen thuis of in de praktijk in Beveren.

Gezamelijke yoga in de praktijk, kinderverjaardagsfeestjes, scholen,yogacentra, festivals, kinder-dagverblijven.

In het geval u een afspraak moet afzeggen, verzoek ik u deze 24 uur voor aanvang te annuleren. Het niet verschijnen zonder bericht heeft helaas consequenties. Als u te laat annuleert of niet op uw afspraak verschijnt, zult u een rekening ontvangen afhankelijk van de afspraak.

Indien je gebruik wil maken van het herroepingsrecht voor een sessie, dan dien je dit ten laatste 14 dagen na aanvang van de sessie te laten weten.
Krachtspel Methode® Coaching

Het krachtspel gaat er vanuit dat het unieke van ieder kind is terug te voeren op drie krachten: rotskracht, zonkracht en windkracht. Deze krachten sturen het lichaam en de geest aan. Iedere kracht heeft bepaalde eigenschappen die je sterke en zwakke kanten bepalen. Bij een disbalans kunnen de specifieke eigenschappen die bij de kracht horen sterker in jezelf naar voren komen. Je raakt uit balans als één van de krachten in het lichaam wordt versterkt door een ongezonde leefstijl, een emotionele gebeurtenis of door bepaalde gebeurtenissen in je leven. Als rotskracht in balans is dan sta je stevig in je schoenen, ben je vriendelijk en vol zelfvertrouwen. Bij een teveel van deze kracht word je futloos en kom je snel aan in gewicht. Als zonkracht in balans is dan heb je pit, weet wat je wilt en zet je door. Bij een teveel van deze kracht wordt je snel boos en heb je eerder last van hoofdpijn. Als windkracht in balans is dan sta je enthousiast en opgewekt in het leven en ben je creatief. Bij een teveel van deze kracht ben je sneller afgeleid en heb je regelmatig last van buikpijn. Het krachtspel geeft het kind de mogelijkheid om op voedings-, bewegings-, en gedragsniveau te zoeken naar de tegengestelde kracht die het nodig heeft om de disbalans op te heffen. Het kind gaat begrijpen waarom sommige bewegingen lastig of makkelijk zijn en waarom je op een bepaalde manier emotioneel reageert in een situatie. Als het kind weet wat goed is voor zijn lijf, wordt het makkelijker om hier rekening mee te houden. Tijdens de Krachspel Coaching wordt er gewerkt met yoga, meditatie en creatieve opdrachten. De coachsessie wordt afgesloten met een tekenopdracht en een oefening voor ouder en kind. De coachsessie wordt afgesloten met een oefening voor ouder en kind.

Voor meerdere kinderen van een gezin is een korting mogelijk.

Graag iets laten weten als je zoon/dochter naar de yogales wil komen. Zo weet ik hoeveel kids ik mag verwachten en indien nodig nieuwe uren toevoeg zodat mijn lesjes klein en gezellig blijven (ongeveer 8 kids).

Indien er vraag is in groepslessen op andere uren of voor andere leef-tijden dan ga ik hier indien mogelijk graag op in.

Yogalessen in scholen, kinderverjaardagsfeestjes, yogacentra, festivals, kinder-dagverblijven, ... zijn op aanvraag.

Voor vragen en reservaties mail of bel gerust.

elien@iniminiyoga.be

0479/54.73.82

Promotie: De eerste groepsles is een proefles en dus gratis !