Yoga2BE

Yoga2BE...een kleinschalige yogastudio te Beveren-Waas waar gezelligheid troef staat.

Yoga2BE...waar je contact kunt maken met jezelf!

Yoga2BE...waar iedereen zichzelf kan zijn, klein of groot, met of zonder beperking

Yoga2BE...waar je een glimp van liefde, vreugde en een moment van diepe vrede kan vinden bij elke onderbreking van de gedachtestroom door middel van yoga en/of meditatie!

Elien, Marjolein en Dominique

Neem zeker ook eens een kijkje bij onze agenda, daar kan je alle lessen van onze yogastudio terugvindenMarjolein, trotse mama van 2 zoontjes.

Naast mijn job als medisch secretaresse op de dienst oncologie ben ik 2 jaar geleden gestart met het geven van yoga aan kinderen. Yoga is echt mijn grote passie. Ik ontdekte het 12 jaar geleden heel toevallig en vond er zoveel rust door. Alle puzzelstukjes vielen op zijn plaats. Toen mijn oudste zoon geboren werd ging ik in zijn kleuterperiode op zoek naar een manier om zijn druk hoofdje tot rust te brengen tot ik de yogakaartjes van Helen Purperhart vond. Fantastisch om te ontdekken wat samen yoga doen met ons deed. Dat was het moment dat ik voelde: ik moet daar iets meer mee doen dan dit.

Na verschillende opleidingen bij Helen Purperhart ben ik sinds 2 jaar kinderyogadocente. Ondertussen geef ik kleuteryoga, kinderyoga, tieneryoga, ouder-kind yoga, en yoga-crea kampen in de vakantie. Ik vind het geweldig om te werken met kinderen, om ze op een speelse manier te leren ontspannen en bewust te worden van zichzelf. Er komen regelmatig kindjes na de les een dikke knuffel geven, dan weet ik daarvoor doe ik het.

Heel erg welkom binnenkort in één van mijn lessen of als je een vraag hebt stel ze gerust: yogalein@telenet.beDominique... Enthousiast, empathisch, spontaan, kleurrijk, enz. Het zijn slechts enkele woorden die weergeven wie ik ben...

Van beroep ben ik een projectleider en taalcoach bij de Personeelsafdeling van de stad Antwerpen, maar ik ben al vele jaren gepassioneerd door yoga, mode en welzijn (beauty & voeding). Ik hou ervan mensen te zien groeien en (open)bloeien zowel innerlijk alsook uiterlijk en wil daar graag mijn steentje toe bijdragen.

Ik heb al meer dan 10 jaar ervaring met verschillende yogastijlen. Na het volgen van diverse workshops en een opleiding als yoga teacher, sta ik te springen om vanaf januari 2020 zelf yin en hatha yoga te geven. Dit zijn 2 ‘zachtere’ yogavormen die het beste aansluiten bij wie ik ben en waarin ik geloof. Ik wil deze 2 vormen graag delen met anderen omdat ikzelf al enkele jaren de vele voordelen ervan ervaar. Verder geloof ik echt in de kracht van stilte om bijvoorbeeld via meditatie terug dichter bij jezelf te komen én te blijven. Wat in onze huidige maatschappij helaas geen evidentie is… Daarom zal ik ook 1 keer per maand een meditatieles initiëren.

Kortom: Mensen via yoga en meditatie begeleiden om zich (terug) energieker, krachtiger en dus beter in hun vel te laten voelen, maakt mij gelukkig en voldaan. Als hardwerkende en gevoelige mama van een zoontje van 3, weet ik als geen ander hoe belangrijk het is te (leren) luisteren naar je eigen lichaam en hier zorg voor te dragen zowel fysiek alsook mentaal. Namasté ;-)

Foto Marjolein Foto Dominique